Nyirokmasszázs

Mire jó a nyirokmasszázs?

A mai kor embere számos civilizációs betegségnek van kitéve. Mozgáshiányos életmód, egészségtelen táplálkozási szokások, túlsúlyhoz vezető ülőmunka. Aminek következménye lehet a láb vénás és nyirokkeringési rendszer, működési zavara. Kimutatások szerint a fejlett országok 40 év feletti korosztályának közel 20 %-a szenved nyirok-és vénás keringési problémákra visszavezethető lábpanaszoktól.

nyirokmasszázs gép

VAN MEGOLDÁS!

A végtagok és a test gépi kompresszió-terápiás kezelései jól bevált gyógymód, mely eddig csak az egészségügyi intézményekben volt elérhető.

A nyirokmasszázs technika jótékony hatással van: 

nyirokkeringés fokozására
ödémás panaszok enyhítésére
lábfájdalmak megelőzésére és csökkentésér
vénás, keringési panaszok enyhítésére
méregtelenítés folyamatára
cellulitisz kezelésre
vérkeringés fokozására
poszt- traumatikus kezelések és (törés, amputáció után), rehabilitáció során.

MOSTANTÓL, A Doctor Life hullámmasszázs berendezést akár otthona kényelmében, olvasás vagy TV nézés közben is egyszerűen tudja használni. Már egy használat után is érezni fogja, ahogy a vérkeringése és nyirokkeringése új életre kel. A rendszeres használat során végtagjai felszabadulnak, megkönnyebbülnek és egyre pihentebbé vállnak, visszaadva önnek a fizikai aktivitás örömeit. A fizikai javulás mellett lábai esztétikai képe is folyamatosan javul, a duzzanat és a narancsbőr tünetei mérséklődnek!

nyirokmasszázs gép kar

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a lábakra, karokra illetve szükség esetén a törzsre felhelyez egy speciálisan erre a célra kialakított légkamrákból álló applikátort. A komputer vezérelt applikátor egymás után felfúvódó légkamrái precíz masszázshatást idéznek elő, megfelelő nyomásértékeket biztosítva. Ez a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább.

A felfúvódó kamrák által előidézett kellemes hullámmasszázs hatására a teljes nyirokfolyadék keringés, a vérkeringés, és az izomzat mikro cirkulációja egyaránt javul, feszültségei csökkennek. Ez rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtekre és a szövetekre.

Intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürítéséhez, a vénás keringés megélénküléséhezés a kötőszövet egészségének helyreállításához a szervezetben.

Ha sportolás, sportsérülés, hosszú repülőút után jólesne egy kis rekreációs masszázs, bízza magát nyugodtan a Dr. Life készülékre. Helyreállítja a megfáradt lábakat és karokat, alaposan átmasszírozva és felfrissítve őket.

Segít a kezelés a karcsúsításban és a narancsbőr megszüntetésében is!

Amennyiben Önnél bármilyen vér- és nyirokkeringéssel kapcsolatos egészségügyi probléma áll fenn, minél hamarabb orvoshoz kell fordulnia és meg kell kezdeni a kezelést. A Doctor Life berendezésekkel végzett kezelések kitűnően alkalmasak egy orvosi kezeléssorozat kiegészítésére, utógondozására, ám nem helyettesítik azt.

Nem végezhető a kezelés akut gyulladásos folyamatoknál, pajzsmirigy működési zavar esetén, trombózis gyanús területeken, daganatos megbetegedéseknél, szívelégtelenség okozta ödéma esetén!

További információt készülékről és a kezelési lehetőségekről az alábbi elérhetőségeken kaphat:

Kovács Anna
0630-6506633 
motoricus.anna@gmail.com