Térdmozgató vásárlása

Térdmozgató vásárlása

Térdmozgató vásárlása akkor kifizetődő, ha tartósan hosszú évekig van szükség nap mint nap a gépre. Mivel egy új térdmozgató gép ára meghaladja a másfél millió forintot, ezért ha csak egy adott ideig tartó rehabilitáció, kisegítő eszközeként kívánják használni nem érdemes beruházni rá.

Se a vásárlását, se a bérlését sajnos az OEP nem támogatja.

térdmozgató vásárlása
térdmozgató vásárlása

 

A vásárlásról tudni kell, a gép értéke miatt minden esetben előleget kérünk megrendelésekor. Ez a teljes vételár 50%-a. Raktáron nem tartunk értékesítésre szánt gépeket, ezért 2-3 hónap szállítási idővel kell számolni a megrendeléskor. A vételár második felét pedig a gép átvételekor kell rendezni.

Térdmozgató vásárlása esetén azt is figyelembe kell venni, hogy műszaki termék lévén van egy bizonyos szerviz igénye. Az általunk értékesített gépekre a törvényi jogszabálynak megfelelően vállalunk garanciát, de ezen időn túl a vevőnek kell megoldania a szervizelést. Itt hívnám fel a figyelmet, hogy hivatalos szerviz hálózat Magyarországon tudomásunk szerint nincs, jelenleg sajnos a kórházaknak is szervizelési nehézségeik vannak.

Amennyiben mégis a vásárlás mellett dönt, várjuk megkeresését a motoricus.linda@gmail.com e-mail címre és tájékoztatjuk ajánlatunkról.

Ha a bérlés mellett döntene aktuális bérleti díjainkat megtekintheti itt. 

Gyorsan összefoglalva miért jobb rövid ideig bérelni, mint megvenni a gépet:

  • lényegesen kevesebb költséggel jár
  • nem kell rá várni
  • nem kell a szerviz gondjával foglalkozni