Miért tőlünk bérelj térdmozgatót?

MIÉRT NÁLUNK bérelj térdmozgató gépet? 

Bérelj térdhajlító gépet és gyógyulj fel gyorsabban!

  1. HETI és NAPI BÉRLETI DÍJ kombinációval dolgozunk, így pontosan annyit van Önnél, a térdmozgató gép, amennyire szüksége van!
  2. Székhelyünkön INGYEN átveheted, csak időpontot kell egyeztetni!
  3. MODERN SPECTRA térdmozgató gépekkel dolgozunk. Több éves tapasztalat után, sok típus közül, ezt találtuk a legmegbízhatóbb, legjobb térdhajlító gépek, mi csak ezeket a gépeket kínáljuk! 
  4. SPECTRA gépek -10 és +120 fok között mozgatják a térdet, míg az OPTIMA, DANNINGER, ARTROMOT K3 típusok csak kisebb mozgástartományra képesek.   
  5. KÉZI VEZÉRLŐVEL kényelmesen, irányíthatja, maga a beteg, a térdmozgató gépet, nem kell  a gép elején lévő gombokkal küzdeni, állítgatásért, vagy a leállításért. A régi, vagy kevésbé páciensbarát térdhajlító gépeket csak a gép végén lévő gombokkal lehet állítani, ehhez pedig általában egy családtag, vagy gyógytornász kell.
  6. Kellemes tapintású, IGÉNYES LÁBTARTÓBANkényelmesen pihen a térde, a térdhajlító gép működése közben! 
  7. A gép használatáról VIDEÓT készítettünk, részletes HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT adunk, MEGMUTATJUK hogyan kell térdhez állítani a térdmozgató gépet, ha mi visszük ki, akkor pedig BEÁLLÍTJUK!                                    
  8. HOSSZABBÍTANI bármikor tud, ha még szükség lenne rá, és ELŐJEGYZÉST is kérhet a gépre, ha már előreláthatóan tudja mikorra kell.           
  9. LEMONDÁS sem kerül plusz költségbe, sőt ha már bérli a gépet és korábban visszahozná, a meg nem kezdett heteket vissza is fizetjük!
  10. TÖBB MINT 10 ÉV szakmai tapasztalattal rendelkezünk, kollégáink szakértők, precízek, pontosak!  

Bérelj térdhajlító gépet és kérheted, hogy a gép bérleti idejére INGYEN JÁRÓKERETET, vagy MANKÓT biztosítsunk!                                                                   

térdmozgató gép, térdhajlító gép
térdhajlító gép bérlés

Javasoljuk a térdmozgató gép használatát, mindaddig, míg az aktív hajlítás el nem éri a 120 fokot. Onnantól már az aktív gyógytorna nyújt gyors fejlődést és nincs szükség a gép további használatára. Viszont amíg el nem éri ezt a 120 fokot, addig segít megőrizni a gyógytornán elért eredményeket!

Fontos azonban itt is kihangsúlyoznunk, hogy a gép használata mellett nem elhanyagolható a gyógytorna. A géppel végzett tehermentes mozgatás nem helyettesíti a gyógytorna kezeléseket, és a megtanult feladatok otthoni gyakorlását. Vannak bizonyos esetek, amikor a gép használata tiltott (pl. akut gyulladás), az igénylés előtt mindenképp javasoljuk, hogy egyeztessen kezelőorvosával.