Térdmozgató szállítása

Térdmozgató szállítása 

A Kinetec Spectra gép kényelmes fogó rudakkal rendelkezik, akár úgy is megfogható mint egy női kézitáska. Nem beszélve a kikönnyített vázról, aminek köszönhetően csökkenteni tudták a súlyát 11 kg-ra, így a legkönnyebb gépek között szerepel. 

térdhajlító gép helyes megfogása
térdmozgató megfogása

Kiszállítás/átvétel Budapesten és Pest megyében 2018-ban is ingyenes

Vidékre is szállítunk, részleteket egyeztesse kollégánkkal! 

Ha egészségpénztárral szeretné elszámoltatni számlánkat előtte kérjük érdeklődjön az önkéntes egészségpénztáránál, a számlák befogadását illetően. (legtöbb pénztár nem jelzett problémát, de egy-két pénztárnál, például a Prémium Egészségpénztár esetében kissé körülményes volt a számla elfogadtatása, vagy sajnos nem is sikerült)

A szállítás minden esetben előre egyeztetett időpontban történik, kérjük legyen telefonon elérhető a megbeszélt időpontban. A vidéki szállítás úti költségét a székhelyünk és a szállítási cím közötti távolság alapján számoljuk ki. Egy kiszállítás alkalmával ezen távolság oda-vissza útját vesszük figyelembe. Tehát a kiszállítás költsége a székhely és a szállítási cím közötti távolság duplája, ha visszaszállítást is kérnek, akkor az ugyanannyi, mint a kiszállításkori összeg. Javasolni szoktuk a költségek csökkentése érdekében, hogy ha egy családtag esetleg Budapesten járna, akkor próbálják meg vele megoldani a visszaszállítást.