Térdmozgató szállítása

Térdmozgató szállítása 

A Kinetec Spectra gép kényelmes fogó rudakkal rendelkezik, akár úgy is megfogható mint egy női kézitáska. Nem beszélve a kikönnyített vázról, aminek köszönhetően csökkenteni tudták a súlyát 11 kg-ra, így a legkönnyebb gépek között szerepel. 
A legkisebb személyautó csomagtartójában is elfér.

térdhajlító gép helyes megfogása
térdmozgató megfogása

Amennyiben nem tudja igénybe venni a “Vidd és Hozd” ajánlatunkat, abban az esetben az alábbi szállítási költségekkel kell kalkulálni 2022. július 1-től:

Kiszállási díj Budapesten és Pest megyében
Pest megye I. Budapesttől 0-50 km-re eső települések
Pest megye II. Budapesttől 51-100 km-re eső települések

 1 hét2 hét3 hét4 hét +
ki – visszaki – visszaki – visszaki – vissza
Bp2000 – 20002000 – ingyenesingyenes – ingyenesingyenes – ingyenes
Pest I.3000 – 30003000 – ingyenesingyenes – ingyenesingyenes – ingyenes
Pest II. 4000 – 40004000 – 40004000 – ingyenesingyenes – ingyenes
kiszállítás-visszaszállítás, az árak forintban értendőek

Vidékre, azaz PEST MEGYÉN KÍVÜL is szállítunk, részleteket EGYEZTESSE KOLLÉGÁNKKAL!

Vidéki szállítás költségszámításra példa: 
Gépet bérelne, egy székhelyünktől 120 km távolságra lévő településről. 
Kiszállításkor megtett km távolság 120*2 (vissza is kell térni székhelyünkre) = 240 km
Ezt az összeget kell szorozni 80 Ft-al, ami 19,200,- Ft. Ezt kiszállításkor kell kifizetni. Ha nekünk is kell visszahozni a gépet, akkor ugyanúgy meg kell tennünk ezt a 240 km-t így a visszaszállítás költsége újra 19,200,- Ft-ba kerül. A magas szállítás költség miatt szoktuk javasolni, hogy családtag, rokon aki esetleg más ügyet is intéz Budapesten vegye át a gépet székhelyünkön, így jelentős költséget lehet megspórolni. 

Ha egészségpénztárral szeretné elszámoltatni számlánkat előtte kérjük érdeklődjön az önkéntes egészségpénztáránál, a számlák befogadását illetően. (legtöbb pénztár nem jelzett problémát, de egy-két pénztárnál, például a Prémium Egészségpénztár esetében kissé körülményes volt a számla elfogadtatása, vagy sajnos nem is sikerült)

A szállítás minden esetben előre egyeztetett időpontban történik, kérjük legyen telefonon elérhető a megbeszélt időpontban. A vidéki szállítás úti költségét a székhelyünk és a szállítási cím közötti távolság alapján számoljuk ki. Egy kiszállítás alkalmával ezen távolság oda-vissza útját vesszük figyelembe. Tehát a kiszállítás költsége a székhely és a szállítási cím közötti távolság duplája, ha visszaszállítást is kérnek, akkor az ugyanannyi, mint a kiszállításkori összeg. Javasolni szoktuk a költségek csökkentése érdekében, hogy ha egy családtag esetleg Budapesten járna, akkor próbálják meg vele megoldani a visszaszállítást.