Térdmozgató szállítása

Térdmozgató szállítása

A Kinetec Spectra gép kényelmes fogó rudakkal rendelkezik, akár úgy is megfogható mint egy női kézitáska. Nem beszélve a kikönnyített vázról, aminek köszönhetően csökkenteni tudták a súlyát 11 kg-ra, így a legkönnyebb gépek között szerepel.

térdhajlító gép helyes megfogása
térdmozgató megfogása

Kiszállítás/átvétel Budapesten és Pest megyében 2019-ben is ingyenes

Vidékre is szállítunk, részleteket egyeztesse kollégánkkal!

Vidéki szállítás költségszámításra példa:
Gépet bérelne, egy székhelyünktől 120 km távolságra lévő településről.
Kiszállításkor megtett km távolság 120*2 (vissza is kell térni székhelyünkre) = 240 km
Ezt az összeget kell szorozni 80 Ft-al, ami 19,200,- Ft. Ezt kiszállításkor kell kifizetni. Ha nekünk is kell visszahozni a gépet, akkor ugyanúgy meg kell tennünk ezt a 240 km-t így a visszaszállítás költsége újra 19,200,- Ft-ba kerül. A magas szállítás költség miatt szoktuk javasolni, hogy családtag, rokon aki esetleg más ügyet is intéz Budapesten vegye át a gépet székhelyünkön, így jelentős költséget lehet megspórolni.

Ha egészségpénztárral szeretné elszámoltatni számlánkat előtte kérjük érdeklődjön az önkéntes egészségpénztáránál, a számlák befogadását illetően. (legtöbb pénztár nem jelzett problémát, de egy-két pénztárnál, például a Prémium Egészségpénztár esetében kissé körülményes volt a számla elfogadtatása, vagy sajnos nem is sikerült)

A szállítás minden esetben előre egyeztetett időpontban történik, kérjük legyen telefonon elérhető a megbeszélt időpontban. A vidéki szállítás úti költségét a székhelyünk és a szállítási cím közötti távolság alapján számoljuk ki. Egy kiszállítás alkalmával ezen távolság oda-vissza útját vesszük figyelembe. Tehát a kiszállítás költsége a székhely és a szállítási cím közötti távolság duplája, ha visszaszállítást is kérnek, akkor az ugyanannyi, mint a kiszállításkori összeg. Javasolni szoktuk a költségek csökkentése érdekében, hogy ha egy családtag esetleg Budapesten járna, akkor próbálják meg vele megoldani a visszaszállítást.