Rólunk

Ismerj meg minket, olvass rólunk egy kis bejegyzést

Kovács Linda térdmozgató
Kovács Linda térdmozgató

Fehérvári-Kovács Linda vagyok, a cég alapítója.

2009-ben volt egy súlyos közúti balesetem. Életveszélyes sérüléseket szenvedtem, mentőhelikopterrel szállítottak be az Országos  Baleseti Intézetbe. Életmentő műtét után az orvosok  csodálták, hogy egyáltalán túléltem.  Három nap az  intenzív osztályon sorsfordító volt, szerencsére az  élet győzött, stabilizálódott az állapotom.  Elindultam a  gyógyulás útján, de akkor nem is sejtettem mennyire  rögös útra lépek.

Öt hét kórházi élet alatt  megértettem, minél  hatékonyabban dolgozok a sérült végtagjaimmal, annál  gyorsabban kapom vissza az életemet.

Az otthoni rehabilitációs munkához szükséges eszközöket és információt nehezebb volt beszerezni, mint ahogy azt gondoltam. Például térdmozgató gépet csak napokig tartó keresgélés után sikerült felkutatni. Még nehezebb volt kiszűrni rengeteg internetes ajánlatból, mi az, ami a segítségemre válhat és mi az, amire nincs szükségem. A tornával, mozgással töltött idő alatt érzékeltem mekkora különbség van a felépülést segítő szakemberek között.  Ezek az élmények ébresztettek rá arra, mennyire kevés a rehabilitációs tájékoztatás, a kórházból hazakerülők számára.

A rehabilitáció nehéz folyamat. Úgy tapasztaltuk, a sikeres rehabilitáció 3 alapfeltétele:

    • orvos szaktudása,
    • egyén felépülni akarása, kitartása.
    • megfelelő rehabilitációs szakemberek és eszközök segítsége,

Az akartban és a kitartásban Önnek kell jeleskedni, a rehabilitációs eszközök terén pedig mi tudunk segíteni. A sikeres rehabilitációhoz, térdmozgató gépeink bérlési lehetőségével tudunk hozzájárulni! Folyamatosan karbantartott, modern térdmozgató gépekkel állunk, a felépülni vágyók rendelkezésére.

Tekintse meg térdmozgató gépeink leírását, nézze meg beállítási és használati leírásainkat, kalkuláljon bérleti díjainkkal.

Társoldalunkon, a www.gyogytornasz-gyogymasszor.hu honlapon pedig megtalálja, az Ön számára legmegfelelőbb gyógytornász, vagy gyógymasszőr szakembert!

Olvashat nálunk sikeres felépülésekről, melyekből erőt meríthet saját rehabilitációjához is!

Hasznos információkkal szolgálunk a rehabilitáció során igénybe vehető szolgáltatásokról, eszközökről.

Jobbulást és sikeres felépülést kívánunk!

Ha kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Kovács Linda                              Kovács Anna
ügyvezető                                   térdmozgató gép koordinátor
0620-50-55-001                           0630-650-66-33