Térdhajlító bérlés árak

Térdmozgató gép aktuális bérlés árak:            

  • 1 heti  (7 nap) bérleti díj: bruttó 18,000,-   (2,571,-/nap)
  • 2 heti (14 nap) bérleti díj: bruttó 28,000,-   (2,000,-/nap)
  • 3 heti (21 nap) bérleti díj: bruttó 38,000,-   (1,810,-/nap)
  • 4 heti (28 nap) bérleti díj: bruttó 48,000,-   (1,714,-/nap) 

Napi hosszabbítás díja:     bruttó 2,000,-/nap

Ha meg szeretné hosszabbítani a bérleti időszakot, akkor azzal a heti árkategóriával kell arányosan kalkulálni, amivel a szerződést megkötöttük. Egy példával mutatnám be: 2 hétre bérelte a gépet a szerződés megkötésekor, de úgy dönt szeretne még egy hetet hosszabbítani, akkor a hosszabbítás díja 14,000,- Ft. 

Miért érdemes nálunk térdmozgató gépet bérelni? Olvass bele…

Érdekelnek a szállítási információk? Nézd meg mit ajánlunk...

térdmozgató bérleti lehetőség gép megfogása

A bérlés menete:

Sokan kérdezik, hogy mi nálunk a bérlés menete. Ezért megosztjuk írásban is, amit el szoktunk mondani.

Beérkezik hozzánk a bérlési igény, amit vagy előjegyzésbe veszünk, vagy már le is beszéljük a kiszállítás idejét. Ehhez szükséges adatok: név, telefonszám, cím, esetleg, hogy mennyi időre gondolta a bérlést.

Második lépésként kivisszük (vagy átveszik telephelyünkön) az előre megbeszélt időpontban a gépet.

Kollégáink átvétel esetén megmutatják beállítását, kiszállításkor be is állítják a gépet. Megmutatjuk a kezelő egység helye használatát, adunk róla használati útmutatót. (ha elveszne, akkor itt a honlapunkon is megtalálható minden szükséges információ)

Bérleti szerződést kötünk határozott időtartamra. Ehhez szükséges adatok a szerződő személyét illetően: név, lakcím, szállítási cím, születési hely, idő, személyi igazolvány szám, telefonszám.

A meghatározott időre vonatkozó bérleti díjat ekkor kell rendezni (készpénzben, vagy kártyával), amiről számlát adunk a bérlőnek. Nem kell pontosan meghatározni az időtartamot, hiszen van lehetőség hosszabbításra, vagy ha tételezzük fel kevesebb idő is elégnek tűnik, a meg nem kezdett heteket jóváírjuk és visszafizetjük.

Ha letelt a bérleti idő, akkor kollégáink leegyeztetik a megadott elérhetőségen a gép visszaszállítását. Vagy kollégánk megy egy előre leegyeztetett időpontban, vagy pedig székhelyünkön adják le egy szintén leegyeztetett időpontban.