Térdmozgató kezelő

Térdmozgató kezelő egység használati útmutatója

térdmozgató kezelő KEZEJŐ ADATTARTALMA

 1. Max. nyújtási szög
 2. Működés állapota:
  1. RUN működik
  2. STOP leállításnál
 3. Pillanatnyi állapot
 4. Max. hajlítási szög
 5. Üzemelés módja
  1. KINETEC a normál üzemmód
  2. WARM UP bemelegítő üzemmód

BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ

1. Nyújtási szög beállítása.
1-essel jelölt gombot megnyomva, a kijelzőn villogni kezd a I-el jelölt szám. A „+” „-” nyilakkal tudom változtatni, hogy kisebb vagy nagyobb legyen a nyújtás szöge.

Csak addig tudom változtatni a szöget, amíg villog az I-el jelölt szám.
Ha abbahagyja a villogást, a kívánt nyújtási szög elérése előtt újra megnyomom az 1-essel jelölt gombot és ismét villogni fog az I-es szám és változtatható újra a nyújtási szög.

2. Hajlítási szög beállítása
2-essel jelölt gombot megnyomva, a kijelzőn villogni kezd a IV-el jelölt szám. A „+” „-” nyilakkal tudom változtatni, hogy kisebb vagy nagyobb legyen a hajlítás szöge. Csak addig tudom változtatni a szöget, amíg villog az IV-el jelölt szám.
Ha abbahagyja a villogást a kívánt hajlítási szög elérése előtt újra megnyomom a 2-essel jelölt gombot és ismét villogni fog az IV-es szám és változtatható újra a hajlítási szög.

3. Hajlítás ellenállás mértéke
3-as számmal jelölt gombot megnyomva a kijelzőn megjelenik a FORCE felirat és a„+” „-” gombokkal tudom növelni vagy csökkenteni a hajlítás közbeni ellenállás fokát.

4. Időzítő beállítása
4-es gombot megnyomva a „+” „-” nyilakkal tudom növelni, vagy csökkenteni a működés időtartamát. Legkevesebb működési időzítés 1 perc.
5. Hajlítás végfoknál szünet beállítása
5-ös gombot benyomva megjelenik a kijelzőn a PAUSE FLEX felirat. A „+” „-”nyilakkal tudom növelni vagy csökkenteni a hajlítás végfoknál a szünet hosszát (maximális hajlítás kitartása időtartamát).

6. Nyújtás végfoknál szünet beállítása
5-ös gombot kétszer megnyomva megjelenik a kijelzőn a PAUSE EXT felirat és a „+” „-” nyilakkal tudom növelni vagy csökkenteni a nyújtás végfoknál a szünet hosszát (maximális nyújtás kitartása időtartamát).

7. Nyújtás-hajlítás sebessége
8-as gomb megnyomására megjelenik a kijelzőn a SPEED felirat és a „+” „-”nyilakkal tudom lassítani vagy gyorsítani a gép működését.

A GÉP ELINDÍTÁSA ÉS MEGÁLLÍTÁSA
Minden paraméter beállítása után az „A” jelű gombbal tudom elindítani a gépet és a „B” jelzésűvel tudom leállítani.

Bemelegítő üzemmód
C jelű gombbal ki tudjuk választani a bemelegítő üzemmódot. A beállított maximális nyújtás, hajlítás szögéhez képest némileg kevesebbről indul és fokonként szépen fokozatosan éri el a maximális hajlítási és nyújtási szöget.

Működési idő
F jelű gomb megnyomásával leellenőrizhetjük, hogy két kikapcsolás között mennyit dolgozott a gép.

Programozási gombok
D és E jelű gombok a programozáshoz szükségesek.