Béreljek vagy vásároljak térdhajlító gépet?

Béreljek vagy vásároljak térdhajlító gépet?

Térdmozgató gépre általában csak a rehabilitáció során van az embernek szüksége. Az esetek többségében ilyenkor néhány hétről, esetleg pár hónapról van szó. Hiszen az a cél, hogy visszaszerezzük aktivitásunkat, amikor már nincs szerepe a térdmozgató gépnek.

Egy új térdmozgató gép ára millió feletti beruházást jelentene, teljesen értelmetlen befektetés egy ilyen rövid ideig tartó kezelésre. Még ha valamilyen úton hozzá is jutna egy használt géphez, az is több száz ezer forintba kerülne, szemben a száz ezer alatti bérleti költséggel.

Azzal is számolni kell, hogy mint minden műszaki eszköz, a térdmozgató gépnek is van szerviz igénye. Nem csak elromolni tud, de mivel üzemórás eszközről van szó, időnként szükséges a szerviz karbantartása. Magyarországon jelenleg nem működik hivatalos márkaszerviz, de még ha lenne is, nem kevés költséggel járna gépünk fenntartása.

Tehát ha csak a rehabilitációhoz van szüksége térdmozgató gépre, akkor mindenképp a bérlést javasolnánk, mert ez a legköltséghatékonyabb megoldás. Cégünk saját szervizével folyamatosan karbantartja gépállományát, ezzel Önnek nem kell foglalkoznia. Ha mégis Önnél jelezné ki egyik bérelt gépünk, hogy szervizre van szüksége, semmi gond, viszünk egy cseregépet, és a másikat pedig leadjuk szervizünkbe.

Bérleti feltételekről, és a bérleti díjainkról itt tájékozódhat.