Miért nálunk bérelj?

MIÉRT NÁLUNK bérelj térdmozgatót?

Bérelj térdmozgatót és gyógyulj fel gyorsabban!

  1. HETI és NAPI BÉRLETI DÍJ kombinációval dolgozunk, így pontosan annyit van Önnél, a térdmozgató gép, amennyire szüksége van!
  2. Vidéki SZÁLLÍTÁSÉRT CSAK az ÜZEMANYAG KÖLTSÉGET kérjük el, egy forinttal sem többet, az időnket ingyen adjuk!
  3. MODERN SPECTRA térdmozgató gépekkel dolgozunk. Több éves tapasztalat után, sok típus közül, ezt találtuk a legmegbízhatóbb, legjobb gépek, mi csak ezeket a gépeket kínáljuk!
  4. SPECTRA gépek -10 és +120 fok között mozgatják a térdet, míg az OPTIMA, DANNINGER, ARTROMOT K3 típusok csak kisebb mozgástartományra képesek.

  5. KÉZI VEZÉRLŐVEL kényelmesen, irányíthatja, maga a beteg, a térdmozgató gépet, nem kell a gép elején lévő gombokkal küzdeni, állítgatásért, vagy a leállításért. A régi, vagy kevésbé páciensbarát térdhajlító gépeket csak a gép végén lévő gombokkal lehet állítani, ehhez pedig általában egy családtag, vagy gyógytornász kell.
  6. Kellemes tapintású, IGÉNYES LÁBTARTÓBAN, kényelmesen pihen a térde, a gép működése közben!
  7. A gép használatáról VIDEÓT készítettünk, részletes HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT adunk, MEGMUTATJUK hogyan kell térdhez állítani a gépet, ha mi visszük ki, akkor pedig BEÁLLÍTJUK!
  8. HOSSZABBÍTANI bármikor tud, ha még szükség lenne rá, és ELŐJEGYZÉST is kérhet a gépre, ha már előreláthatóan tudja mikorra kell.
  9. MINDENKI SZÁMÁRA igyekszünk eljuttatni a gépet, már Erdélyben is jártunk! 🙂

Bérelj térdmozgatót és kérheted, hogy a gép bérleti idejére INGYEN JÁRÓKERETET, vagy MANKÓT biztosítsunk!

Javasoljuk a térdmozgató gép használatát, mindaddig, míg az aktív hajlítás el nem éri a 120 fokot. Onnantól már az aktív gyógytorna nyújt gyors fejlődést és nincs szükség a gép további használatára. Viszont amíg el nem éri ezt a 120 fokot, addig segít megőrizni a gyógytornán elért eredményeket!

Fontos azonban itt is kihangsúlyoznunk, hogy a gép használata mellett nem elhanyagolható a gyógytorna. A géppel végzett tehermentes mozgatás nem helyettesíti a gyógytorna kezeléseket, és a megtanult feladatok otthoni gyakorlását. Vannak bizonyos esetek, amikor a gép használata tiltott (pl. akut gyulladás), az igénylés előtt mindenképp javasoljuk, hogy egyeztessen kezelőorvosával.

térdmozgató gépek bérlése
térdhajlító gép bérlés